torstai 27. tammikuuta 2011

Tammikuu

Uuden vuoden ruuhkat koiratarhalla ovat nyt ohi ja niistä selvittiin kunnialla =) Itä-turistien joukkoon mahtui myös huomattavan paljon suomalaisia, ranskalasia, italialaisia... Joulun ajan vieraissa oli myös ryhmät Austraaliasta , Uudesta Seelannista ja muutamia myös kaukaisesta Singaporesta.  Viereisessä kuvassa on tiimimme uuden vuoden sesongilta. Ylh.vas: Pete-Tenho-Marko-Vesa Kesk.vas: Suvi- Susi-Julle-Tapsa Alh.vas: Arvo-Jonna-Ivan -Niina. Kuvan otonhetkellä aamu varhain eivät paikalla vielä olleet Tuija & Heikki. Photo: Mirja
Husky safarit jatkuvat varausten mukaan, joten reippaasti puhelin käteen ja aikaa varaamaan. Voit tulla jopa yksin, sillä mitään minimi asiakasmäärää meillä ei ole. Ainoastaan toivomme ennakko varausta, jotta voimme valmistautua tuloosi. Lumi tilanne alkaa olla jo kohtalaisen hyvä, lisääkin kyllä otetaan vastaan... Aivan poikkeuksellisen vähällä lumella aloitimme tämän kauden. Monta viikkoa etelä Suomessa oli huomattavasti enemmän lunta kuin täällä.  5:n päivän safarit olemme myös jo aloittaneet EXODUS-asiakkaiden kanssa. Pää oppaana näillä retkillä on tänä talvena Peter Finnäs ja ekalla retkellä oli apuoppaana Vesa. Pitkä retki on kyllä todella vaativa ja raskas, mutta toisaalta erittäin antoisa ja mieleen painuva kokemus.
Uutena alueena aloitamme erilaisten retkeilytarvikkeiden vuokrauksen. Voit vuokrata välineet esim. usean päivän lumikenkä retkelle, kesällä vaellukseen tai melontaan... makuupusseja, telttoja, lumikenkiä, keittimiä, ahkioita... Suurin osa välineistä sijaistee Rukajärvellä, josta ne voi varata ja noutaa käyttöön, mutta niitä voidaan toimittaa myös Kiutakönkäälle. Tee kyselysi sähköpostilla!
VUOKRAUS-netti-sivu on työn alla... 




Ei kommentteja: